Finiq

Finiq, rivendosen tabelat Shqip. Shkrimi kryesor në shqip dhe dytësori në greqisht

Tabelat sinjalizuese të rrugëve në Finiq që u hoqën në fundjavë nisën të rivendosen gjatë ditës së martë. Tabela me…

2 years ago