gazeta amerikane

Gazeta amerikane, për shqiptarët më 1904: Populli më fisnik, racë e bardhë e gjakut më të pastër

Gazeta amerikane “The Seattle Star”, më 29 prill 1904, boton artikullin “Shqiptarët, një racë e panjohur; miq dhe armiq të…

2 years ago