Categories
Lajme

Kalaja e Boderit është shpallur monument kulture i kategorisë së parë, nga Ministria

Prek trashëgiminë  Kalaja e Boderit Statusi i objektit: Kalaja e Boderit është shpallur monument kulture i kategorisë së parë, nga Ministria e Arsimit dhe e Kulturës me urdhëresë datë.08.01.1977. Viti/koha e ndërtimit: Shek. VI pas. Kr. Vendndodhja: Fshati Bashaj, Bashkia Selenicë. Përshkrimi: Kalaja e Boderit ndodhet në anën e majtë të lumit të Smokthinës në një […]