Categories
Jetë Turizmi

Peshtani, mes turizmit malor dhe historik

Një fshat, i cili gjendet në qendër të një prej grykave më të mëdha në Ballkan: asaj të Këlcyrës, 13- të km të gjatë. Aty ku bashkohet Lumi i Zagories me Vjosën, Peshtani në mënyrë të pazakontë rrethohet nga pesë male, dhe dy lumenj. Ai ka përballë Trebeshinën dhe Shëndellinë dhe është i mbështetur në […]