Tag: Lajme nga Vlora

  • Vlorë, tingujt nga e gjithë Europa ‘zbresin’ në Lungomare

    Vlorë, tingujt nga e gjithë Europa ‘zbresin’ në Lungomare

    Vlora do të ‘pushtohet’ nga ritmi i traditës kulturore, me këngë dhe valle popullore nga më shumë se 300 artistë nga vende të ndryshme të botës nga 11-13 maj në edicionin e 11 të Festivalit “Aulona Inter Folk”. Ky festival është një manifestim i jashtëzakonshëm i folkut vendas, europian dhe botëror dhe një promovim fantastik…