Leskoviku

Leskoviku i braktisur/Me sytë nga turizmi, por të rinjtë po ikin

Leskoviku është një prej atyre qyteteve shqiptare që ruan në vetvete vlera dhe tradita të shumta. Sot  ky qytet nuk…

2 years ago