Lisi

Lisi dhe lashtësia jonë

E pregaditi: Ilir SECI-“Pyjet i paraprijnë qytetërimit, kurse shkretëtirat e pasojnë atë” – Fransua-Rene Shatobrian.Gjithmonë me ka intriguar fakti pse…

2 years ago