lukovë

Turizmi në Lukovë/ Banorët kërkojnë pastërti: po na pengon moti dhe politika

Në bregdetin e Jonit mes Himarës e Sarandës përgatitjet për sezonin turistik janë ende shumë të pakta. Bizneset janë duke…

2 years ago