Plazhi i Lukovës

Turizmi në Lukovë/ Banorët kërkojnë pastërti: po na pengon moti dhe politika

Në bregdetin e Jonit mes Himarës e Sarandës përgatitjet për sezonin turistik janë ende shumë të pakta. Bizneset janë duke…

2 years ago

15 plazhet më të bukura Shqiptare / Foto

Shqipëria po mbush gjithmonë e më shumë listat e vendeve që sugjerohen nga kompani e blogje të njohur udhëtimi, si…

2 years ago