Tag: muzika

  • Muzika përforcon efektin e barnave kundër dhimbjes

    Muzika përforcon efektin e barnave kundër dhimbjes

    Në studimet e mëparshme, shkencëtarët kanë shqyrtuar idenë e përdorimit të muzikës si një terapi për të lehtësuar dhimbjet, shkruan Medical News Today, transmeton shqip.info/. Një studim i bërë së fundmi tregon se dëgjimi i muzikës mund të përmirësojë jetën e njerëzve, që vuajnë nga sëmundja e Parkinsonit dhe sëmundje të tjera, të cilat manifestohen…