Categories
Tv & Filma

AMA ka gjobitur disa televizione si Ora News, Report Tv, News 24 e Klan Tv lidhur me shkeljet e bëra në emisionet e tyre

Bordi i Autoritetit të Mediave Audiovizive, në mbledhjen e ditës së sotme, mori masë për disa Operatorë të Shërbimeve Mediatike Audiovizive. Kështu, AMA ka gjobitur disa televizione si Ora News, Report Tv, News 24 e Klan Tv lidhur me shkeljet e bëra në emisionet e tyre respektive. Bazuar në ankesat e ardhura në AMA-s dhe […]