Ama

AMA ka gjobitur disa televizione si Ora News, Report Tv, News 24 e Klan Tv lidhur me shkeljet e bëra në emisionet e tyre

Bordi i Autoritetit të Mediave Audiovizive, në mbledhjen e ditës së sotme, mori masë për disa Operatorë të Shërbimeve Mediatike…

2 years ago

Reklama të fshehura, nxitje dhune dhe cenim privatësie, AMA gjoba për disa televizione

Gjoba të cilat variojnë nga 120.000 lekë në 400.000 lekë janë masat e marra nga Bordi i Autoritetit të Mediave…

2 years ago