AMA ka gjobitur disa televizione si Ora News, Report Tv, News 24 e Klan Tv lidhur me shkeljet e bëra në emisionet e tyre

Bordi i Autoritetit të Mediave Audiovizive, në mbledhjen e ditës së sotme, mori masë për disa Operatorë të Shërbimeve Mediatike Audiovizive. Kështu, AMA ka gjobitur disa televizione si Ora News, Report Tv, News 24 e Klan Tv lidhur me shkeljet e bëra në emisionet e tyre respektive. Bazuar në ankesat e ardhura në AMA-s dhe… Continue reading AMA ka gjobitur disa televizione si Ora News, Report Tv, News 24 e Klan Tv lidhur me shkeljet e bëra në emisionet e tyre

Ahmet Gjanaj kandidat për Parlamentin Evropjan dhe Luiza Duraku për Parlamentin belg

Ndodhë për herë të parë që dy shqiptarë të hynë në garë për deputet,Ahmet Gjanaj ka kandiduar për Parlamentin Evropjan për herë të parë një shqiptarë mund të përfaqsoj Belgjikën në Parlamentin Evropjan. Befasia tjetër është një vajzë e re nga Maqedonia,Luiza Duraku më sakt është nga Haraçina e Shkupit që për herë të parë… Continue reading Ahmet Gjanaj kandidat për Parlamentin Evropjan dhe Luiza Duraku për Parlamentin belg