Categories
Bota Diaspora Shqiptare

Ahmet Gjanaj kandidat për Parlamentin Evropjan dhe Luiza Duraku për Parlamentin belg

Ndodhë për herë të parë që dy shqiptarë të hynë në garë për deputet,Ahmet Gjanaj ka kandiduar për Parlamentin Evropjan për herë të parë një shqiptarë mund të përfaqsoj Belgjikën në Parlamentin Evropjan. Befasia tjetër është një vajzë e re nga Maqedonia,Luiza Duraku më sakt është nga Haraçina e Shkupit që për herë të parë […]