Roaming

Nga maji Kosova dhe Shqipëria nuk do të kenë më roaming

Tarifat e romingut në telekomunikim ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë, do të largohen në muajin maj të këtij viti, thotë për…

2 years ago