shkollat shqipe

Flet ministrja Shahini: Punë ditësh. Kemi gati të gjithë skenarët për shkollat

“Do ta kemi në fund të prillit një vendim final për mbylljen e vitit shkollor. Po shohim me kujdes situatën…

12 months ago

Mësonjëset e para të Shqipes

Në vitin 1891, Korça qyteti më elitar shqiptar, qyteti i dijeve dhe i mësonjëtores së parë shqipe do të shënonte…

1 year ago

Dokumentet e para të shqipes së shkruar

1. Formula e Pagëzimit (1462)2. Fjalori i Arnold Fon Harfit (1497) dhe3. Perikopeja e Ungjillit të Pashkës ( fundi i…

1 year ago