Tag: ushqimet

  • Ushqimet që marrin jetë më shumë se duhani dhe vese të tjera

    Ushqimet që marrin jetë më shumë se duhani dhe vese të tjera

    Një dietë e pasaktë dhe e papërshtatshme, e varfër në ushqime të shëndetshme dhe e pasur me ushqime të shpejta dhe të pa shëndetshme shkakton më shumë vdekje sesa tymi i cigareve, presioni i lartë i gjakut dhe faktorë të tjerë të rëndësishëm globalë të rrezikut shëndetësor. Çdo vit, një në pesë vdekje i atribuohet…