More

  Ushqimet që ndihmojnë në metabolizmin tuaj

  Një diet që në përbërje të saj ka përqindje të ulët fibrash, mosha e vjetër dhe mos kryerja e ushtrimeve fizike janë faktorët kryesorë në dëmtimin e metabolizmit tuaj.

  Një diet që në përbërje të saj ka përqindje të ulët fibrash, shkruan shqip.info mosha e vjetër dhe mos kryerja e ushtrimeve fizike janë faktorët kryesorë në dëmtimin e metabolizmit tuaj.

  1.Molla – Molla ka përmbajtje të lartë fibrash

  2. Kumbulla – Zakonisht janë të përdorura si laksativ natyror

  3. Kivi – Një frut i shkëlqyer që ndihmon tretjen e ushqimit

  4. Fara Liri – Kanë përbërje të lartë fibrash dhe mund të përdoren në kos, supa, lëngje të ndryshme

  5. Dardhë – Në përbërje të saj ka një lloj alkooli i cili kryen funksionin e një agjent osmozik

  6. Fasulet – Është burim i rëndësishëm i materieve ushqyese biologjike

  7.Fiq – Janë një ndihmesë e madhe në metabolizmin tuaj

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here