Categories
Jetë Kuriozitete

Zbuloni domethënien e formës së gishtit tënd

Forma A

Kur nuk je i/e lumtur qëndron në vetmi pasi mendon se sa më shumë të qëndrosh vetëm, aq më shpejt do e marrësh veten. Ti je një person emocional dhe mund të bashkëpunosh vetëm me dikë që të duket mik/mikeshë i/e mirë. Ti je personi i duhur që mbron të drejtëm, urren gënjeshtrat, hipokrizinë dhe dinakërinë.

Kur e humb interesin për dikë, i flet shumë ftohtë. Ndërsa për dashurinë e jetës, arrin të kontrollosh ndjenjat. Je person me mendje të ciltër, të pëlqen të ndihmosh të tjerët edhe nëse nuk janë njerëzit me të cilën do të shoqërohesh. Ti buzëqesh shpesh, pak humor të bën të qeshësh si asnjeri tjetër.

Forma B

Ti nuk e ke zakon të krijosh shumë shoqëri. Nëse të pëlqen dikush, i dedikohesh atij personi pasi e dashuron me gjithë shpirt.

Ti je shumë person i ndjeshëm, nuk të pëlqen të argumentosh. Pasi e vendos se cfarë dëshiron të bësh, vazhdon derisa të arrish rezultate. Keni gjithmonë frikë se mund të lëndohesh, thua gjithmonë se nuk je vetëm, por thellë nidhesh shumë i/e vetmuar.

Forma C

Njerëzit që të trajtojnë mirë do të mbeten gjithmon në zemrën tënde. Gjatë mosmarrëveshjeve, ti bën një debat të fortë, por më pas i mbështet të gjithë. Ti je shumë i/e duruar.
Gjëja që urren më shumë janë intrigat. Je aq person i mirë sa edhe nëse lëndohesh shumë nga dikush dhe më pas të kërkon falje, je gati të thuash: “Nuk ka problem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *