More

  Dasma në kohën e komunizmit, ja si festoheshin në Shqipëri /Foto

  Ashtu si çdo gjë tjetër edhe dasmat ishin të veçanta në kohën e komunizmit në Shqipëri. Më poshtë ju sjellim një foto galeri që të njiheni me detaje të ndryshme të këtyre festave në atë kohë.

  Koha e komunizmit ka qenë një nga periudhat më të vështira për shqiptarët. Mbase ishin të gjithë të barabartë dhe nuk i kishim këto diferentizmat e ditëve të sotme, por  çdo gjë ishte me limit. Edhe dasmat gjithashtu kishin mënyrën e vet të të festuarit.

  Më poshtë ju sjellim një fotogaleri që të njiheni me detaje të ndryshme të martesave në atë kohë. Duke filluar nga veshjet, make-upi, dhe mënyra e të qëndruarit, asgjë s’ka lidhje me ditët e sotme.

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here