Categories
Histori Të gjitha

Deçani i shenjtë i shqiptarëve /Video

Çfarë fshihet në historinë e manastirit të Deçanit? Çfarë përfaqësojnë dokumentet e historiografisë serbe dhe manipulimi i opinionit?

Përse nuk lejohen gërmimet arkeologjike dhe kush qëndron pas tyre?

Për këto dhe shumë të tjera, shikojeni dokumentarin “Gjurmë shqiptare”, të gazetarit Marin Mema. /Top Channel/Shqip.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *