Gruaja shqiptare në sytë e botës, urimi ndryshe i ambasadës në Londër /Video

Ambasada Shqiptare në Londër prezantoi gruan shqiptare në sytë e botës, përmes grave të kombësive të huaja të veshura me kostumet popullore shqiptare.

Në ditën ndërkombëtare të gruas, Ambasada Shqiptare në Londër prezantoi gruan shqiptare në sytë e botës.

Gratë të kombësive të tjera të veshura me kostumet tradicionale të vendit tone ato shfaqen të emocionuara, teksa japin mesazhe frymëzuese në gjuhën shqipe.

Përveç promovimit të figurës shqiptare me anë të këtij sensibilizimi Ambasada Shqiptare në Londër promovon veshjet tradicionale shqiptare, si një vlerë e vendit tonë.

https://www.facebook.com/ALBinGBR/videos/692737907808558/

By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *