Jeta nën Gjirokastër galeritë nën dhe

Si janë galeritë, kthinat dhe bodrumet nën qytetin e Gjirokastrës? Përse shumë prej tyre nuk njiheshin?

Si u ndërtuan disa shekuj më parë dhe çfarë fshihet pas tyre? Një histori magjike që nuk duhet humbur.

Ndiqni të plotë dokumentarin e gazetarit Marin Mema.


By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *