Categories
Histori

Kjo është piktura e larguar për hatër të Serbisë

Kjo është piktura në hollin Kuvendit të Kosovës që përmban elemente kombëtare e që konoton historinë e shqiptarëve dhe luftërat e tyre për liri e për bashkim kombëtar, shkruan shqip.info/

Dhe është mu kjo piktura që i pengoj Beogradit, klasës politike shqiptare dhe Listës Serbe. Paçka, kjo pikturë edhe u konzervua, e u mbështell, me zhele e harrna për hatër të Serbisë së Ivo Andriqit, Vaso Qubrilloviq, Dobrica Qosiqit, Aleksandër Rankoviqit, Slobodan Millosheviqit e Aleksandër Vuçiqit. Sot, në ballë të hallës së Kuvendit të Kosovës, në vend të pikturës ikonike, shifet një pëlhurë/zhele, e nën të e fshehur nga publiku, qëndron e fshihet piktura me elementet e kombit shqiptar./shqip.info/

Gjergj Kastriot Skënderbeu dhe populli Shqiptar! piktur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *