Misteret e një rruge shekullore shqiptare që lidhte Beratin me Janinën

Dikur në rrugën që lidhte Beratin me Janinën, kalonin disa ndër figurat më të njohura të historisë.

Po sot çfarë fshihet e ndodh përgjatë saj? Si jetohet? Cilat janë gjurmët e jashtëzakonshme?

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema, “Misteret e një rruge shekullore”.


By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *