Tag: AKU

  • Siguria ushqimore/ AKU bllokon 17.5 ton farë misri

    Siguria ushqimore/ AKU bllokon 17.5 ton farë misri

    Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar me destinacion asgjësimin sasinë prej 17.5 ton farë misri. Me marrjen e këtij informacioni, Drejtoria e Përgjithshme e AKU identifikoi subjektin furnizues (përfshirë datën e importimit në territorin e vendit tonë, si dhe sasinë e importuar të kësaj fare) dhe ushtroi kontroll zyrtar në këtë subjekt. Në kuadër të…

  • AKU shkon në fshat, kontroll produkteve bujqësore

    AKU shkon në fshat, kontroll produkteve bujqësore

    Cilësia e produkteve që prodhohen nga fermerë e qarkut të Beratit në tokat bujqësore dhe në serat e mbyllura ka nxjerrë në terren 2-ditët e fundit inspektorët e AKU-së Berat. Në kuadër të masave për garantimin e sigurisë ushqimore, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit (AKU) ndërmori 2-ditët e fundit,aksione të befasishme në terren, duke bashkërenduar dhe…