Ali Hasani

Pazari i Vjetër i Shkodrës/ “Hipermarketi” më i madh mesjetar i Ballkanit

Nga : Ali Hasani Pjesë e rëndësishme e historisë, kulturës dhe traditës së Shkodrës është edhe Pazari i Vjetër  i…

2 years ago