Banesa

Mes ujit dhe pa ujë. Vetëm gjysma e banesave të Shqiptarëve kanë kanalizime

Shqipëria është një nga vendet me burimet ujore të pasura, por fatkeqësisht, përveç rastit të qytetit të Korçës, qytetarët e…

2 years ago