Categories
Lajme

Mes ujit dhe pa ujë. Vetëm gjysma e banesave të Shqiptarëve kanë kanalizime

Shqipëria është një nga vendet me burimet ujore të pasura, por fatkeqësisht, përveç rastit të qytetit të Korçës, qytetarët e tjerë të vendit nuk arrijnë të kenë ujë pa ndërprerje në shtëpitë e tyre.