Tag: Dita e Dëshmorëve

  • 5 maj dita e Dëshmorëve të Atdheut

    5 maj dita e Dëshmorëve të Atdheut

    Shënohet sot 5 Maji, Dita e Dëshmorëve të Atdheut. Ashtu si çdo vit tjetër, edhe sot pritet të zhvillohet ceremonia zyrtare e homazheve në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit. Zyrtarë të shtetit dhe politikës do të vendosin kurora me lule përpara memorialit “Nënë Shqipëri”, në nderim të të rënëve në luftën anti-fashiste. Pritet që sot…