Emri

Emrat dhe vendndodhja e shqiptarëve nga Mesjeta deri më sot

Në burimet e shkruara, ilirët përmenden me këtë emër deri në shekullin VI. Nga shekulli XI në dokumentet e shkruara,…

2 years ago

Emri

1. Gjinia e emrave në shumicën e rasteve mund të dallohet morfologjikisht nga mbaresat që marrin ata në trajtën e…

2 years ago