Tag: Familja

  • Kush ishte Kolë Bojaxhi dhe familja e tij ,babai i Nënë Terezës

    Kush ishte Kolë Bojaxhi dhe familja e tij ,babai i Nënë Terezës

    Familja Bojaxhiu – Lazer, Age, Drane dhe Gonxhe Pothuajse tё gjithe autorёt e huaj qё shkruajnё pёr Nёnё Terezёn, theksojnё nё mёnyrё tё veçantё atdhedashurinё e prindёrve tё saj, sidomos tё babait, Kolё Bojaxhiut. Prelati austriak Monsignor Leo Masburg nё kapitullin e 9-tё tё librit “Nёnё Tereza e Kalkutёs” (portret personal) botuar nga Ignatius Press…