kole bojaxhi

Kush ishte Kolë Bojaxhi dhe familja e tij ,babai i Nënë Terezës

Familja Bojaxhiu - Lazer, Age, Drane dhe Gonxhe Pothuajse tё gjithe autorёt e huaj qё shkruajnё pёr Nёnё Terezёn, theksojnё…

2 years ago