Nënë Tereza

Atdheun do ta doni më shumë kur të doni më shumë njëri-tjetrin!

Mësimet e Nënë Terezës për dashurinë, ‘Sekreti i Lumturisë’, gjen një nga thëniet më të bukura të saj: “Jeta jonë…

1 year ago

Kush ishte Kolë Bojaxhi dhe familja e tij ,babai i Nënë Terezës

Familja Bojaxhiu - Lazer, Age, Drane dhe Gonxhe Pothuajse tё gjithe autorёt e huaj qё shkruajnё pёr Nёnё Terezёn, theksojnё…

2 years ago

21 vjet nga vdekja e humanistes shqiptare Nënë Terezës!

Sot bëhen 21 vjet nga vdekja e humanistes shqiptare, nobelistes Shën Tereza. Shën Tereza asnjë vepër të saj nuk e…

2 years ago