Categories
Histori Të gjitha

Objekte të lashtësisë me teknologji të pashpjegueshme / FOTO

Në këtë artikull do ju prezantojmë me disa objekte të lashtësisë që për kohën kanë pasur një teknologji shumë të avancuar. Lexoni me kujdes. Artifaktet aerodinamike të Kimbajave, 1000 vjet para erës sonë (Foto 1) Zaret romakë me 10 faqe që nuk përmenden gjëkundi (foto 2 dhe 3) Bateria e Bagdadit, 250 vjet para erës […]