Tag: grabtija

  • Grabitja e Rinasit makina u modifikua në Elbasan, një femër ndihmoi autorët

    Grabitja e Rinasit makina u modifikua në Elbasan, një femër ndihmoi autorët

    Në vazhdën e përpjekjeve intensive për të zbardhur grabitjen e 9 prillit 2019 në aeroportin e Rinasit, prokurorët dhe grupi i hetimit, kanë dyshime të forta se automjeti që u përdor nga grabitësit, është modifikuar në një pikë servisi në një lagje shumë të njohur të qytetit të Elbasanit. Për këtë arsye, autoritetet kanë vendosur…