grabitja

Zbulohet gjurma e fundit e thasëve me euro të grabitur në Rinas

Edhe pse policia dhe prokuroria kanë zbërthyer thuajse të gjithë personat e përfshirë në sulmin brenda aeroportit të Rinasit, ende…

2 years ago

Grabitja e Rinasit, publikohet dinamika e ngjarjes: Murataj kishte bllokues valësh

Prokuroria ka bërë publike sot dinamikën e grabitjes së Rinasit. Në të thuhet se ka pasur shkëmbim zjarri mes policisë…

2 years ago

Grabitja e Rinasit makina u modifikua në Elbasan, një femër ndihmoi autorët

Në vazhdën e përpjekjeve intensive për të zbardhur grabitjen e 9 prillit 2019 në aeroportin e Rinasit, prokurorët dhe grupi…

2 years ago

Aeroporti, konflikt financiar. Qeveria i kërkon kompensim për fitimin e tepërt

Përplasja për cënimi i sigurisë në aeroportin e Rinasit nuk është konflikti i vetëm që qeveria ka me kompaninë koncesionare…

2 years ago