Himara

Kur grekët donin të merrnin Himarën

Himara ka qenë dhe mbetet një ëndërr për shovinistët grekë, të cilët, me çdo kusht donin ta kishin nën pushtetin…

3 months ago

Ja pse Himara është Shqiptare, ja pse fiset kryesore janë Shqiptare!

Nga Jani Prifti Gjatë shekujve të pushtimit otoman, në Labëri ka pasur lëvizje të shumta të popullsisë. Nga kjo krahinë…

2 years ago