Historia e Tiranës

Kur Tirana ishte mëhallë – kronikë kur ekranet mungonin

Tirana paqësore dhe e pasur me dashuri kishte personazhet e vetë popullorë që ende sot kanë eko-n e tyre urbane.…

2 years ago

Për 5 majin dhe ata që dinin të ishin trima edhe para litarit

Nga : Sevo Tarifa Fashisto-ballistët nuk mjaftoheshin me kërcënime,  tortura, pushkatime, therje me bajonetë e djegie në zjarr të antifashistëve,…

2 years ago