Tiranë

Ani, këngëtari 22-vjeçar i Hip-Hop-it

Jam në Amerikë, dëshiroj që këngët e mia të jenë një surprizëAni Hasanas, këngëtari i mirënjohur i Hip-Hopit, nga Tirana,…

1 year ago

Kur Tirana ishte mëhallë – kronikë kur ekranet mungonin

Tirana paqësore dhe e pasur me dashuri kishte personazhet e vetë popullorë që ende sot kanë eko-n e tyre urbane.…

2 years ago

Alarm për bombë në Tiranë, policia blindon zonën në Unazën e Re

Në Unazë te Re, tek rrethrrotullimi i dytë, në asfalt në anë të bordurës, është konstatuar një pako ku dyshohet…

2 years ago