Tirana

Kur Tirana ishte mëhallë – kronikë kur ekranet mungonin

Tirana paqësore dhe e pasur me dashuri kishte personazhet e vetë popullorë që ende sot kanë eko-n e tyre urbane.…

2 years ago

Prishtina qyteti më i lirë në Evropë, Zvicra më i shtrenjti

Tirana renditet ndër vendet me kostot më të lira të jetesës në Evropë. Nga 181 qytete të Evropës që janë…

2 years ago

Tirana

Tirana (në të folmen tiranase: Tirona) është kryeqendra e qarkut dhe rrethit me të njëtin emër dhe kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë. Tirana ndodhet në qendër të…

2 years ago