Categories
Lajme

Prishtina qyteti më i lirë në Evropë, Zvicra më i shtrenjti

Tirana renditet ndër vendet me kostot më të lira të jetesës në Evropë. Nga 181 qytete të Evropës që janë listuar nga Numbeo, portali më i madh që grumbullon të dhëna mbi kostot dhe cilësinë e jetesës, Tirana renditet në vendin e 155-të. Megjithatë kryeqyteti i Shqipërisë nuk është më i liri në rajon. Prishtina […]