Qytete Shqiptare

Berati, qyteti Shqiptar i cili u shpall i dyti si qyteti me i bukur ne bote

Gjithmone ju kemi informuar dhe vazhdimisht lexojme mbi qytetet më të bukura në botë, të cilat duhet t’i vizitoni të…

1 year ago

Puka si destinacion turistik/ Shtëpia ku dha mësim Migjeni është kthyer në muze

“Një destinacion i ri turistik, që ka qëndruar larg syve të turistëve dhe të vetë shqiptarëve, por jo larg vëmendjes…

2 years ago

Qytetet Alba, në të gjithë Europën- histori e fshehur

Shkruan  Fahri Xharra Ka shumë rrugë për të dëshmuar popullimin e Italisë nga Pellazgo-Iliret, sot do ndjekim linjën GJUHESORE te…

2 years ago

Elbasani

Elbasani është qytet në Shqipëri dhe njëkohësisht qendër e qarkut dhe rrethit me të njëjtin emër. Elbasani është qyteti i…

2 years ago

Tirana

Tirana (në të folmen tiranase: Tirona) është kryeqendra e qarkut dhe rrethit me të njëtin emër dhe kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë. Tirana ndodhet në qendër të…

2 years ago