Categories
Histori Të gjitha

Qytetet Alba, në të gjithë Europën- histori e fshehur

Shkruan  Fahri Xharra Ka shumë rrugë për të dëshmuar popullimin e Italisë nga Pellazgo-Iliret, sot do ndjekim linjën GJUHESORE te ETIMOLOGJISE. Atë qe do kemi ne qendër te vëmendjes dhe që do përshkojë te gjithë ketë publikim do jete fjala “ALBA”, Shqyrtimi I kësaj fjale do na ndihmojë te gjejmë gjurmët dhe lëvizjet e te […]