Categories
TV SHQIP

Tv Korca

Categories
TV SHQIP

Ora News

Categories
TV SHQIP

Klan Maqedonia

Categories
Tv & Filma

Cfarë shohin Shqiptarët më shum në televizor

Departmenti i Gazetarisë dhe i Komunikimit i UT me mbështetjen e AMA sapo ka përfunduar një Pyetësor të Sjelljes së Audiencave në Lidhje me Tregun e Medias. Më një kampion prej 800 persona dhe me përzgjedhje të rastësishme në rang kombëtar, pyetësori është zhvilluar në periudhën mars-prill 2019 (Tiranë, Elbasan, Lushnje, Vlorë, Gjirokastër, Korçë, Shkodër, […]

Categories
TV SHQIP

News 24