Tag: Llotaria Amerikane

  • Merr fund pritja! Dalin përgjigjet e Lotarisë Amerikane

    Merr fund pritja! Dalin përgjigjet e Lotarisë Amerikane

    Të gjithë ata që kanë aplikuar për lotarinë amerikane, sot do të njihen me përgjigjen e saj. Duke filluar nga dita e sotme për të parë nëse janë përzgjedhur, të regjistruarit e DV-2020 do të kenë mundësinë të përdorin numrin e tyre unik të konfirmimit të dhënë në regjistrimin  duke kontrolluar në formatin on-line “Kontrollin…

  • Erdhi dita për tu njohur me fituesit e Lotarisë Amerikane

    Erdhi dita për tu njohur me fituesit e Lotarisë Amerikane

    Te gjithe ju qe keni aplikuar per Lotarine Amerikane dhe jeni në pritje te rezultateve, duke filluar nga 7 maji 2019, mund të mësoni nëse jeni apo jo fitues i Lotarisë Amerikane për vitin 2020. Sipas njoftimit zyrtar, për të parë nëse jeni përzgjedhur, të regjistruarit në DV-2020 do të mund të përdorin numrin e…