Tag: Shqiptaret largohen nga vendi

  • Shifrat/ Shqiptarët largohen nga vendi. Ja shkaqet e hemorragjisë

    Shifrat/ Shqiptarët largohen nga vendi. Ja shkaqet e hemorragjisë

    Shumë vende të botës po përballen me sfidat të mëdha emigruese. Duke marrë në analizë numrin e popullsisë dhe numrin e atyre që kanë emigruar, Bosnja Hercegovina mban rekordin në botë. Sipas të dhënave, një në dy boshnjakë ndodhet jashtë vendit dhe arsyet janë nga më të ndryshmet.  Po kur në Bosnje përqindja e atyre…