Tag: Stiljan Dedja

  • Padituria europiane dhe falsifikimi grek i Historisë

    Padituria europiane dhe falsifikimi grek i Historisë

    Nga Stiljan DEDJA Të gjithë ne e kemi ditur, apo mësuar nëpër shkolla, që populli grek është një popull shumë i lashtë dhe me shumë histori, që grekët apo helenët janë në ato troje qysh prej fillimit, dhe që nuk ka egzistuar para tyre ndonjë popull tjetër më i vjetër se ai. Kemi ditur gjithashtu…