More

  studentet

  - Advertisement -

  Studentët rikthehen para ministrisë së Arsimit: “Na keni gënjyer”

  Ashtu siç kishin paralajmëruar, studentët  kanë marshuar drejt godinës së ministrisë së Arsimit, Rinisë dhe Sporteve duke lëshuar  thirrjet “E duam Shqipërinë si e...

  Studentët e ngujuar nuk dorëzohen: Protesta do vazhdojë!

  Grupi i studentëve që është ngujuar te Fakulteti Ekonomik, nuk ka ndër mend të dorëzohet. Pas një mbledhje mbrëmjen e sotme te ‘Ekonomiku’ përmes një deklarate njoftuan se protesta do të vijojë.
  - Advertisement -

  Must Read

  - Advertisement -