tosk

Epiri, emri i vjetër i Toskërisë

Shkruan: Brahim AVDYLI Për disa perandorë bizantino-romakë, si psh. Konstandinit të Madh, ne e patëm thënë të vërtetën, duke u…

2 years ago

Dialektet

Gegnishtja ka nën-variantet më të dallueshme, prerjet të cilat janë lloje më veriore dhe lindore, që përfshinë ato të qyteteve…

2 years ago